Daily Mail: Ελληνική μελέτη βρήκε τον τρόπο να κοιμόμαστε πιο εύκολα - iefimerida.gr

Daily Mail: Ελληνική μελέτη βρήκε τον τρόπο να κοιμόμαστε πιο εύκολα

Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε διατροφική μελέτη που εμφανίζεται στον επιστημονικό κόσμο έρχεται για να μας δώσει «food for thought» και μια νέα οπτική σε αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.

Mελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, σήμερα, η Daily Mail έκανε εκτενή αναφορά στη συγκεκριμένη μελέτη και τα πορίσματα των Ελλήνων ερευνητών.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Geriatrics & Gerontology International και μας δίνει μια σημαντική πληροφορία για ένα πεδίο της ζωής μας που βρίσκεται διαρκώς υπό εξέταση και επηρεάζει την καθημερινότητα και την υγεία μας: τον ύπνο.

Ο ύπνος και η διατροφή είναι τομείς άρρηκτα συνδεδεμένοι. Η ελληνική μελέτη έδειξε ότι η ποιότητα του ύπνου μπορεί να επηρεαστεί θετικά με ένα συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της ελληνικής μελέτης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή μεσογειακή διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ