Συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK με αεροπλάνο -Τέθηκε σε καραντίνα, αρρώστησαν 100 επιβάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK με αεροπλάνο -Τέθηκε σε καραντίνα, αρρώστησαν 100 επιβάτες [εικόνες]

Ασθενοφόρα έξω από το αεροσκάφος της Emirates (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροσκάφος της Emirates τέθηκε σε καραντίνα μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, καθώς 100 από τους επιβάτες αρρώστησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το Airbus A380 ταξίδεψε από το Ντουμπάι και σε αυτό επιβαίνουν 500 άνθρωποι. Το αεροσκάφος, μετά την προσγείωση, στάθμευσε σε απομονωμένο χώρο, προκειμένου να γίνει έρευνα για την αιτία των συμπτωμάτων που παρουσίασαν οι επιβάτες, όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο.

Εκεί βρίσκονταν ήδη πολλά ασθενοφόρα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter ο Λάρι Κόμπεν, ένας από τους επιβάτες. Στις αναρτήσεις του ανέφερε ότι τους είπαν πως πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους καθώς κάποιοι αρρώστησαν, αλλά ο ίδιος- σημείωνε- δεν έχει δει κάποιον άρρωστο.

A row of ambulances #EK203 pic.twitter.com/iXn1bbjmad

Ambulances approaching the plane. pic.twitter.com/klV7Xhy0bZ

Κάποιες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με την κατανάλωση φαγητού κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης αναφέρουν ότι οι επιβάτες ανέβασαν πυρετό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο JFK Emirates καραντίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ