Ο Γρηγόρης Δημητριάδης καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά Βαξεβάνη -Για δημοσίευμα που τον εμπλέκει με Φλώρο - iefimerida.gr

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά Βαξεβάνη -Για δημοσίευμα που τον εμπλέκει με Φλώρο

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης προαναγγέλλει αγωγή κατά Βαξεβάνη -Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, καταθέτει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, όπως ο ίδιος προανήγγειλε μέσω twitter.

Αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο που εμπλέκει τον κ. Δημητριάδη, ανιψιό του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπόθεση της Energa και του Αριστείδη Φλώρου.

«Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω» αναφέρει ο κ. Δηητριάδης.

Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ