Η «ανάκριση» του Πέτρου Κωστόπουλου από τον Νίκο Χατζηνικολάου [βίντεο]

Για όλους και για όλα μίλησαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του πρώτου «Βράδυ» στον Ant1 το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, οι ρόλοι άλλαξαν και ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε τη θέση του Νίκου Χατζηνικολάου στην πολυθρόνα μιλώντας για την ΙΜΑΚΟ και το τι την οδήγησε στο κλείσιμο.

«Κάποιος έγραψε ότι εγώ θέλω ένα αφεντικό σαν τον Κωστόπουλο που με άφηνε να έχω το πόδια στο τραπέζι και δίπλα ένα μπουκάλι βότκα. Ετσι ήταν στο δικό μου το μαγαζί. Μέσα εκεί τα παιδιά αυτά ζούσαν με έναν άλλο τύπο» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφερόμενος στο κείμενο «Βασικοί κανόνες αντρικής πάλης: Δεν χτυπάς κάποιον όταν πέσει» που δημοσίευσε στο iefimerida.gr ο Τάσος Θεοδωρόπουλος για την εμπειρία του όταν εργαζόταν στα περιοδικά του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ακόμα ότι πρόδωσε μόνον τον εαυτό του και την οικογένειά του, και όχι συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε ότι οι διαφημιστικές εταιρείες και άλλοι πελάτες του χρωστάνε ακριβώς οκτώ εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ο γνωστός εκδότης είπε ότι το «εγώ» του δεν έπαιξε κανένα ρόλο και ότι δεν έκανε κανένα managerial λάθος, αντίθετα τόνισε ότι η εταιρεία του «ξεκίνησε το 1995 όταν ήταν παχιές οι μύγες» και ότι έκοψε 60% το κόστος της εταιρείας του τα τελευταία 4 χρόνια. Ήταν, σημείωσε, η πτώση της διαφημιστικής αγοράς που οδήγησε στο κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ.

Δείτε τα βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ