Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός το Σάββατο - iefimerida.gr

Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός το Σάββατο

Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός το Σάββατο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιά και τοπικές βροχές θα επικρατούν σε όλη την χώρα, το Σάββατο, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες και την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9 και 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, τις απογευματινές κυρίως ώρες, στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά τις απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να σημειώνονται από το βράδυ με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ