fbpx Μανιτάρια με σκόρδο, στο τηγάνι | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Μανιτάρια με σκόρδο, στο τηγάνι

Μανιτάρια με σκόρδο, στο τηγάνι
28|08|2018 | 15:15

Είναι η εποχή των μανιταριών, ακόμη και σε ένα απλό σούπερ μάρκετ αφθονούν αυτή τη στιγμή.

Αγοράστε όποια ποικιλία βρείτε, από πλευρώτους ως portobello ή απλά μανιτάρια. Είναι αντιοξειδωτικά, βιταμινούχα, πεντανόστιμα.

Υλικά

  • 200 γραμμάρια μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ξύδι μπαλσάμικο κόκκινο, θυμάρι, θρούμπι

Μανιτάρια με σκόρδο, στο τηγάνι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Κόψτε τα μανιτάρια σε φέτες ή βάλτε τα ολόκληρα αν είναι μικρά
  • Ζεστάνετε ελαφρά ένα μεγάλο τηγάνι και ρίξτε το ελαιόλαδο
  • Ροδίστε καλά τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά
  • Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, αρωματικά, ανακατέψτε
  • Ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατέψτε για άλλο 1 λεπτό
  • Ρίξτε το μπαλσάμικο, ανακατέψτε -Έτοιμο!

Μανιτάρια με σκόρδο, στο τηγάνι | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ