Βρετανίδα «έφυγε» από τη ζωή, 90 λεπτά πριν το γάμο της - iefimerida.gr

Βρετανίδα «έφυγε» από τη ζωή, 90 λεπτά πριν το γάμο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 32χρονη γυναίκα που έπασχε από καρκίνο στις ωοθήκες και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, εξέπνευσε μιάμιση ώρα πριν το γάμο της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Jemma Webb, σχεδίαζε να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή, αρνούμενη να υποκύψει στην ασθένεια.

Πριν το γάμο όμως, ένα μήνα νωρίτερα, η κατάσταση της υγείας της 32χρονης Jemma Webb επιδεινώθηκε κι έτσι το ζευγάρι προσάρμοσε τα σχέδιά του και αποφάσισε να παντρευτεί την επομένη στο σπίτι του.

Η άτυχη γυναίκαόμως, δεν πρόλαβε. Μιάμιση ώρα πριν το γάμο, εξέπνευσε. «Κάποιοι τα παρατάνε. Η Jemma πάντα πίστευε πως θα νικήσει», δήλωσε ο πατέρας της.

Τα συμπτώματα πρωτοεμφανίστηκαν το 2008 και η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση το 2010 και άρχισε χημειοθεραπεία. Τον σύντροφό της γνώρισε, εννέα μήνες πριν πεθάνει.

«Δεν ήξερα πως ήταν άρρωστη. Κανείς δεν θα το καταλάβαινε. Ήταν μία κανονική σχέση όπως αρχίζουν όλες οι σχέσεις αλλά δύο μήνες μετά ο καρκίνος έκανε μετάσταση στο ήπαρ και τους πνεύμονές της και ήξερα πως έπρεπε να είμαι δίπλα της. Την αγαπούσα, ήταν τόσο απλό, οπότε δεν χρειάστηκε να αποφασίσω κάτι», είπε ο Alex.

Τον Ιανουάριο της έκανε πρόταση γάμου και το ζευγάρι προγραμμάτισε το γάμο για τις 18 Απριλίου. Όμως στις 16 Μαρτίου η κατάσταση της Jemma επιδεινώθηκε και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί την επόμενη ημέρα.

Πήραν ειδική άδεια για να γίνει ο γάμος στο σπίτι αλλά 90 λεπτά πριν, με την οικογένειά και τον σύντροφό της στο πλάι της, η Jemma έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ