Κρέμασαν και παράτησαν στην άκρη του δρόμου έγκυο σκυλίτσα στη Σαλαμίνα - iefimerida.gr

Κρέμασαν και παράτησαν στην άκρη του δρόμου έγκυο σκυλίτσα στη Σαλαμίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει όρια πλεόν η βαναυσότητα των αρρωστημένων εγκεφάλων που κακοποιούν και δολοφονούν ανυπεράσπιστα ζώα. Στη Σαλαμίνα αυτή τη φορά κρέμασαν και παράτησαν στην άκρη του δρόμου μία έγκυο σκυλίτσα.

Την εντόπισε μια φιλόζωη της περιοχής, η οποία πριν από τέσσερις μέρες ξεκρέμασε στην περιοχή Κανάκια ένα απαγχονισμένο Χάσκι! Προφανώς εκείνος που την έπνιξε την έσυρε στην άκρη του δρόμου για να τη μαζέψει το απορριμματοφόρο.

Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κάνει έκκληση σε εκείνους που γνωρίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους ή με την Αστυνομία. Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα ζουν, αναπνέουν, εργάζονται, έχουν οικογένειες, προφανώς παιδιά, είναι συνηθισμένοι «πολίτες» αλλά είναι κυρίως κανονικοί εγκληματίες.

Ενας «άνθρωπος» που κρεμάει ένα ζώο το οποίο κυοφορεί με σκοπό να το εξοντώσει, ώστε να μη γεννηθούν τα κουτάβια του, διαπράττει ένα φριχτό έγκλημα. Και φέρει τεράστια ευθύνη που δεν φρόντισε ώστε να στειρωθεί το ζώο φωνάζοντας τον δήμο και το εκδικήθηκε βασανίζοντάς το αλύπητα.

Τα γυρισμένα μάτια της σκυλίτσας, τα τεντωμένα πόδια της αποδεικνύουν το βασανιστήριο που υπέστη και το πόσο πάλεψε για τη ζωή της. Αν έχετε πληροφορίες σχετικά με τον δράστη επικοινωνήστε με τη ΖΟΕΣ στα τηλέφωνα: 6938209651, 6947430023 ή στο email: zoofiliki.salaminas@gmail.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ