Νέα μελέτη του Harvard: Αυτοί οι τέσσερις υδατάνθρακες σε βοηθούν να ζεις περισσότερο - iefimerida.gr

Νέα μελέτη του Harvard: Αυτοί οι τέσσερις υδατάνθρακες σε βοηθούν να ζεις περισσότερο

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια έρευνα έρχεται για να αποδείξει ότι το να αποκλείσεις ολόκληρες διατροφικές ομάδες από το διατροφολόγιό σου μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία σου.

Μπορεί ακόμα και να σου μειώσει τα χρόνια ζωής.

Μέτρον άριστον: κάθε διατροφική ομάδα έχει τα δικά της οφέλη στον οργανισμό μας και καταναλώνοντας με μέτρο συγκεκριμένες τροφές που θεωρούνται «ένοχες» για την αύξηση βάρους από μεγάλη μερίδα του κοινού, ενισχύουμε τον οργανισμό μας.

Μια έρευνα από το Harvard (Harvard School of Public Health) ήρθε για να μας υπενθυμίσει την σημασία που έχουν οι υδατάνθρακες στη διατροφή μας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με δείγμα 15.400 ανθρώπων και τα αποτελέσματα έρχονται για να ενθαρρύνουν τα άτομα που καταναλώνουν υδατάνθρακες που μεγάλη μερίδα του κοινού αποκλείει από την διατροφή του όταν μπαίνει σε διαδικασία απώλειας βάρους.

Διαβάστε ποιες τροφές μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε περισσότερο, αν καταναλωθούν σωστά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή υδατάνθρακες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ