fbpx Tόνος σε λάδι ή σε νερό; Να ποιος είναι πιο υγιεινός | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΔΙΛΗΜΜΑ

Tόνος σε λάδι ή σε νερό; Να ποιος είναι πιο υγιεινός

Τόνος από κονσέρβα. Φωτογραφία:Shutterstock/manolyto
16|08|2018 | 18:10
Τόνος από κονσέρβα. Φωτογραφία:Shutterstock/manolyto

Πολλές φορές έχετε βρεθεί στο δίλημμα τι να επιλέξετε, τόνο σε νερό ή λάδι;

Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό για να το συνοδεύσετε με τη σαλάτα σας;

Ο τόνος σε κονσέρβα είναι από τους πιο διαδεδομένους τύπους ψαριού παγκοσμίως.

Είναι σχετικά οικονομικός, αντέχει για πολύ καιρό και είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης ειδικά για τους αθλητές και όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. 

Το ερώτημα ποιο είδος κονσερβοποιημένου τόνου είναι καλύτερο - στο λάδι ή στο νερό - έχει απάντηση, αλλά ίσως δεν είναι αυτή που περίμενες να ακούσεις.

Διαβάστε ποιο είδος κονσερβοποιημένου τόνου είναι καλύτερο, στο λάδι ή στο νερό στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ