Γιατί η πρώτη μέρα του Τζορτζ στο σχολείο θα είναι διαφορετική από πέρυσι; - iefimerida.gr

Γιατί η πρώτη μέρα του Τζορτζ στο σχολείο θα είναι διαφορετική από πέρυσι;

Ο πρίγκιπας Τζορτζ την πρώτη ημέρα του σχολείου του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει μερικές ακόμη εβδομάδες διακοπών, αλλά όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ επιστρέψει στο σχολείο μπορεί να είναι πιο ήρεμος γνωρίζοντας πως η πρώτη του μέρα φέτος δε θα είναι τόσο τρομακτική όσο το περασμένο έτος.

Το 2017, ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκίνησε το σχολείο του στο Thomas’s Battersea συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και μια σειρά από διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνόδευσε τον μικρό Τζορτζ την πρώτη του ημεα στο σχολείο

Τον Σεπτέμβριο, ο πρίγκιπας δεν αναμένεται να τον ακολουθούν τόσοι πολλοί φωτογράφοι, καθώς θα είναι η δεύτερη χρονιά του. Θα έχει όμως έναν μεγάλο υποστηρικτή, την μητέρα του Κέιτ. Δυστυχώς, η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν μπόρεσε πέρυσι να παραβρεθεί στην πρώτη του μέρα στο σχολείο καθώς υπέφερε από τα πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης της στο τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις.

Παρόλα αυτά, φρόντισε όλη τη χρονιά να του παρέχει όσο το δυνατόν μια κανονική ρουτίνα και είναι αυτή που τον πηγαίνει στο σχολείο όποτε μπορεί. Μάλιστα, ήταν αυτή που τον συνόδευσε στο σχολείο του μία μόλις ημέρα μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις τον Απρίλιο. Και φαίνεται να είναι πολύ προσγειωμένη. Ένας γονέας, το παιδί του οποίου φοιτά στο ίδιο σχολείο με τον πρίγκιπα Τζορτζ, ανέφερε στην Daily Mail: «Κανένας δεν δίνει σημασία στην Κέιτ όταν φέρνει τον Τζορτζ στο σχολείο. Έχουμε ένα μοντέλο της Victoria Secret που έχει κι αυτή το παιδί της σε αυτό το σχολείο και όλοι οι μπαμπάδες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο γι’ αυτήν».

Η μητέρα του έπασχε από πρωινές ναυτίες της εγκυμοσύνης και δεν πήγε μαζί του

Ο 5χρονος Τζορτζ θα είναι επίσης πιο σίγουρος όταν θα επιστρέψει στους ίδιους σχολικούς διαδρόμους. Η πρώτη χρονιά είναι τρομακτική για τα περισσότερα παιδιά – πρέπει να γνωρίσουν έναν νέο δάσκαλο, να μπουν σε μια νέα τάξη και να κάνουν νέους συμμαθητές, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν πλέον τα ίδια – όπως η σχολική του στολή, οι συμμαθητές του και οι φίλοι του.

Φέτος πάντως, αναμένεται να τον συνοδεύει και η Κέιτ την πρώτη του ημέρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Γουίλιαμ είχε αποκαλύψει πως η πρώτη μέρα του Τζορτζ στο σχολείο, είχε πάει πολύ καλά. Λίγες εβδομάδες, όμως αργότερα, ο Γουίλιαμ παραβρέθηκε σε μία εκδήλωση όπου δήλωσε σε έναν άλλο γονέα «Μόλις άφησε τον Τζορτζ στο σχολείο και δεν ήθελε να πάει».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ