Ο Ιντρις Ελμπα θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ; Τι ανέφερε ο ίδιος

Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως θέλησε να ρίξει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο πως ενδέχεται να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ.

Προχθες ο ηθοποιός τουίταρε τη διάσημη ατάκα του Βρετανού κατασκόπου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες εικασίες πως θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, γράφοντας «Το όνομα μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα».

my name’s Elba, Idris Elba. pic.twitter.com/kEyyaVg8JX

Οι εικασίες για τον ρόλο του ως Τζέιμς Μποντ δεν είναι πρόσφατες, αλλά χρονολογούνται από το 2014, όταν ένας χάκερ διέρρευσε ένα mail της Sony από έναν πρώην διευθυντή στούντιο λέγοντας «Ο Ίντρις θα πρέπει να είναι ο επόμενος Μποντ».

Και παρόλο που ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε πέρυσι ότι επιστρέφει ως πράκτορας 007, για άλλη μία ταινία (η οποία θα είναι και η πέμπτη και τελευταία του), οι οπαδοί συνέχισαν να αναρωτιούνται ποιος θα πάρει τη θέση του όταν αποσυρθεί.

Ωστόσο, οι φήμες για την αντικατάστασή του από τον Ίντρις Έλμπα τροφοδοτήθηκαν ακόμη μία φορά το Σαββατοκύριακο, όταν η Daily Star ανέφερε πως οι παραγωγοί σκέφτονται τον Έλμπα για τον ρόλο. Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουα αποκάλυψε πως η παραγωγός του Τζέιμς Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είπε ότι είναι «καιρός» για έναν μη λευκό άνδρα να υποδυθεί τον ρόλο και πως αυτό θα «συμβεί τελικά».

Ο Φούκουα πρόσθεσε: «Ο Ίντρις θα μπορούσε να το κάνει αν είναι σε φόρμα. Χρειάζεσαι έναν τύπο με ισχυρή σωματική διάπλαση. Και ο Ίντρις το έχει αυτό» σύμφωνα με την Daily Star.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ