Είναι ο Ιντρις Ελμπα ο νέος Τζέιμς Μποντ; -Η αινιγματική ανάρτησή του που τροφοδοτεί τις φήμες [εικόνα] - iefimerida.gr

Είναι ο Ιντρις Ελμπα ο νέος Τζέιμς Μποντ; -Η αινιγματική ανάρτησή του που τροφοδοτεί τις φήμες [εικόνα]

O Ιντρις Ελμπα (Φωτογραφία: AP/ Taylor Jewell)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το όνομά μου είναι Ελμπα, Ιντρις Ελμπα». Αυτή η αινιγματική ανάρτηση του Ιντρίς Ελμπα, που παραπέμπει στη θρυλική ατάκα του Τζέιμς Μποντ, τροφοδότησε εκ νέου τις φήμες ότι θα είναι ο νέος 007.

Ηδη η ανάρτησή του έχει γίνει χιλιάδες φορές retweet και έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες like, αφού αρκετοί θεώρησαν ότι με αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούν από το 2014, ότι θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ.

my name’s Elba, Idris Elba. pic.twitter.com/kEyyaVg8JX

Αυτές πυροδοτήθηκαν εκ νέου πριν από λίγες ημέρες, όταν η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για έναν «μη λευκό ήρωα».

Η επόμενη ταινία του θρυλικού πράκτορα θα είναι η 25η, θα τη σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ και πιθανόν να είναι η τελευταία του Κρεγκ, που έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να αποχωρήσει.

Παλιότερα ο Ελμπα είχε δηλώσει ότι είναι είναι μεγάλος για έναν τέτοιο ρόλο. «Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτό τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», είχε πει το 2016 ο 45χρονος σήμερα ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ