Dickie Dee: Εδώ θα βρεις το πιο ωραίο soft παγωτό στην Αθήνα και θα το φας πάνω σε ένα σύννεφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Dickie Dee: Εδώ θα βρεις το πιο ωραίο soft παγωτό στην Αθήνα και θα το φας πάνω σε ένα σύννεφο [εικόνες]

Φωτογραφία: Dickie Dee
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά του παραπέμπει στους πωλητές με τα τρίκυκλα που κυκλοφορούσαν στην Αμερική τη δεκαετία του ’60, χτυπούσαν τα κουδουνάκια τους και μάζευαν τους κουρασμένους κατοίκους για να τους δροσίσουν με ένα παγωτό ή μια γρανίτα.

Ήταν οι πωλητές της ομώνυμης επιχείρησης παγωτού που δημιούργησε η οικογένεια Barish από το Winnipeg της Manitoba και σίγουρα θα τους έχετε δει σε κάποια ταινία, αν δεν έχετε ταξιδέψει έως τις ΗΠΑ. Οι γεύσεις, μάλιστα, της εταιρείας είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που σταδιακά έφτασε να απαριθμεί εκατοντάδες υποκαταστήματα σε όλη την Αμερική και τον Καναδά.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος («Άνετον), ιδιοκτήτης αυτού του λιλιπούτειου πολύχρωμου μαγαζιού, που θα βρείτε στην οδό Βουλής, μεγάλωσε στον Καναδά και θυμάται τους Dickie Dee να γυρνούν στους δρόμους .

Έτσι αποφάσισε μαζί με τον Κυριάκο Στυλιανού («Yoko Sushi»), να δημιουργήσουν το δικό τους Dickie Dee που έχει στο επίκεντρο το χειροποίητο soft παγωτό σε διάφορες γεύσεις- όχι μόνο βανίλια και σοκολάτα, που είναι οι πιο συνηθισμένες- αλλά και συγκλονιστικά γλυκά.

Γνωρίστε τις γεύσεις του Dickie Dee και δείτε φωτογραφίες από τα γλυκά και τους εσωτερικούς χώρους του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DICKIE DEE Παγωτό Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ