H Mαντόνα στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue -Να γιατί ακόμα παραμένει η βασίλισσα της ποπ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

H Mαντόνα στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue -Να γιατί ακόμα παραμένει η βασίλισσα της ποπ [εικόνες & βίντεο]

Η Μαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαντόνα ζει πλέον μόνιμα στη Λισαβόνα, ώστε ο 12χρονος γιος της, Ντέιβιντ Μπάντα, να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής ποζάρει στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue επιβεβαιώνοντας ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους.

Η Μαντόνα μιλάει για τη νέα της ζωή στην Πορτογαλία και αποκαλύπτει ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή της της την ενέπνευσε για τον προσανατολισμό του νέου της άλμπουμ.

«Η Λισαβόνα επηρέασε τη μουσική μου και τη δουλειά μου. Μόλις συναντήσαμε πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς τους μουσικούς για τον νέο μου δίσκο» σημείωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό μόδας.

Το τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue γιορτάζει τα 60α γενέθλια της Μαντόνα.

«Είναι η ιστορία μιας νέας ζωής, η μετακίνηση της στην Πορτογαλία για να βοηθήσει τον γιο της Ντέιβιντ να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτο να σκεφτόμαστε τη Madonna ως μητέρα ενός ποδοσφαιριστή», είπε ο διευθυντής της έκδοσης Emanuele Farneti.

Δείτε τη μοναδική φωτογράφιση της Μαντόνα για την Vogue Italia στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα Vogue Λισαβόνα άλμπουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ