Βορίδης: Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ - iefimerida.gr

Βορίδης: Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Βορίδης: Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις εκλογές θα πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, ο οποίος παράλληλα τοποθετήθηκε για την επαναπρόσληψη 260 πρώην εργαζομένων του Μετρό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βορίδης, είπε χαρακτηριστικά πως «ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ θα πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές», αναγνωρίζοντας ότι ορθά παρενέβη η Ν.Δ. στο θέμα.

Επίσης, αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση των 260 πρώην εργαζομένων του Μετρό, εκτιμώντας ότι θα μπορούσαν να επαναπροσληφθούν, αφότου συνεκτιμηθούν οι ανάγκες σε προσωπικό για τη λειτουργία των επτά νέων σταθμών του Μετρό.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να επιβληθεί φόρος στη μεταβίβαση των αδειών ταξί, επεσήμανε πως η μεταβίβαση θα μπορούσε να φορολογηθεί βάσει της δημιουργίας ενός αντικειμενικού συστήματος και σύμφωνα με το εάν πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια ή τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφήνοντας, ουσιαστικά, ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο «πάγωμα» των έργων στους τέσσερις οδικούς άξονες, σημειώνοντας ότι θα αργήσει η επανέναρξη των κατασκευαστικών εργασιών. Ωστόσο, ανέφερε ότι προσεχώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις για πιθανή συμφωνία του Δημοσίου με τις εταιρείες για το τεχνικό αντικείμενο των έργων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ