Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της -Η παράκληση της οικογένειας - iefimerida.gr

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της -Η παράκληση της οικογένειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή τόσο άδοξα, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά η επί 30 χρόνια στενή φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη είχε ταυτοποιηθεί από την Παρασκευή, ενώ το βράδυ της Κυριακής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην αγωνία των οικείων τους, με την ταυτοποίηση και της σορού της αγαπημένης ηθοποιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ