Αύριο το απόγευμα η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του Δημήτρη Τουρναβίτη - iefimerida.gr

Αύριο το απόγευμα η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του Δημήτρη Τουρναβίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο, Τρίτη, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στις φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.


Υπενθυμίζεται ότι η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη είχε ταυτοποιηθεί από την Παρασκευή, ενώ χθες γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην αγωνία των οικείων τους, με την ταυτοποίηση και της σορού της ηθοποιού.

Όπως ανακοίνωσε η φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου, μέσω Facebook, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ