Τι μπορεί να συμβεί αν περπατάμε ξυπόλυτοι στην άμμο -Οι σοκαριστικές φωτογραφίες - iefimerida.gr

Τι μπορεί να συμβεί αν περπατάμε ξυπόλυτοι στην άμμο -Οι σοκαριστικές φωτογραφίες

H Kelli Mulhollen Dumas με τον γιο της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια μητέρα με τον γιο της που πήγαν στη θάλασσα και έπαιξαν με την άμμο σε παραλία της Φλόριντα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facecbook η Kelli Mulhollen Dumas, ο 17χρονος γιος της Michael, γέμισε παρασιτικά σκουλίκια στα πόδια με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να πάρει αντιβίωση.

Οταν μητέρα και γιος επέστρεψαν από την παραλία, ο 17χρονος ένιωσε έντονο πόνο στα πόδια του, τα οποία είχαν αρχίσει να πρήζονται και να βγάζουν εξανθήματα και φουσκάλες.

Παρόλο που το περπάτημα στην άμμο επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, οι ειδικοί τονίζουν ότι η άμμος δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα μας.

Η βάδιση με γυμνά πόδια στην άμμο και τα παιχνίδια σε αυτήν δυστυχώς κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στο δέρμα, σημειώνουν.

Εκτός το ότι υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού από αντικείμενα που ενδεχομένως κρύβονται στην άμμο, το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από κάθε είδους ιό, βακτήριο, παράσιτο και μύκητα.

Δείτε τι έπαθε ένας 17χρονος από τη Φλόριντα που έπαιξε με την άμμο με γυμνά πόδια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άμμος παραλία παράσιτα ξυπόλυτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ