Νάτσο Φιγκέρας -Ο Αργεντίνος παίκτης του πόλο και κολλητός του πρίγκιπα Χάρι που τράβηξε τα βλέμματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νάτσο Φιγκέρας -Ο Αργεντίνος παίκτης του πόλο και κολλητός του πρίγκιπα Χάρι που τράβηξε τα βλέμματα [εικόνες]

Ο Νάτσο Φιγκέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μία εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στο Sentebale Polo Cup, όπου πήρε μέρος ο νεαρός Δούκας του Σάσεξ. Αν και η Μέγκαν τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, τόσο με το τι θα διαλέξει να φορέσει όσο και με το πώς θα κινηθεί (φιλί στον αγαπημένο της!), αυτή τη φορά το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού κέντρισε ένα άλλο πρόσωπο.

Το μάτι μας έπεσε πάνω στον κοντινό φίλο του Χάρι, Νάτσο Φιγκέρας. Είναι 41 ετών και διεθνής παίκτης του πόλο από την Αργεντινή. Το κανονικό του όνομα είναι «Ιγνάσιο» και είναι ακόμη μοντέλο του Ραλφ Λόρεν. Είναι μελαχρινός, με σπαστά μαλλιά και φράντζα, έχει 1.85 ύψος ενώ συχνά τον αποκαλούν «Ντέιβιντ Μπέκαμ του Πόλο».

Στο event, φόραγε μια ασπρόμαυρη στολή, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι, μαύρες μπότες και καφέ ζώνη.

Δείτε τον γοητευτικό Αργεντίνο Νάτσο Φιγκέρας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάτσο Φιγκέρας πόλο Χάρι Αργεντινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ