Ινδονήσιος, στα 51 του είναι παρθένος και λαχταρά το πρώτο του φιλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ινδονήσιος, στα 51 του είναι παρθένος και λαχταρά το πρώτο του φιλί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία του Lauw Tjoan Eng συγκλονίζει. Οι εικόνες του, σοκάρουν. Ο 51χρονος έχει μια σπάνια πάθηση με αποτέλεσμα όλο του το σώμα να είναι καλυμμένο με όγκους και για αυτό το λόγο, δεν έχει πάρει ακόμη το πρώτο του φιλί.Σπάνια βγαίνει έξω την ημέρα, γιατί φοβάται μην τρομάξει τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, γιατί και ο ίδιος τρομάζει με την όψη του.

Ο Lauw Tjoan Eng από την Ινδονησία είναι καταδικασμένος να ζει με τη μοναξιά του, γιατί φοβάται, τι θα σκεφτούν οι άλλοι άνθρωποι, όταν τον δουν. Βγαίνει έξω κυρίως τη νύχτα και μάλιστα τις περισσότερες φορές με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Οι όγκοι άρχισαν να δημιουργούνται όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Όπως λέει, δεν έχει καμία φωτογραφία που να δείχνει πώς ήταν πριν αυτή η ασθένεια κάνει την εμφάνισή της.

«Δεν έχω δουλειά, γιατί κανείς δεν με προσλαμβάνει, έτσι με στηρίζουν οικονομικώς οι αδελφές μου. Δεν έχω πλησιάσει ποτέ γυναίκα. Ακόμη και εγώ τρομάζω με την όψη μου, όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Θα ήθελα να γίνω καλά, να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι», λέει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ