Η μαύρη κατάθλιψη του Τόνι Μαυρίδη - iefimerida.gr

Η μαύρη κατάθλιψη του Τόνι Μαυρίδη

Η μαύρη κατάθλιψη του Τόνι Μαυρίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τόνι Μαυρίδης μιλάει σπάνια. Αλλά, όταν το αποφασίζει, τα λέει όλα. Όπως συμβαίνει συνήθως στους ανθρώπους που κουβαλούν μεγάλο βάρος μέσα τους και αισθάνονται την ανάγκη να ξελαφρώσουν. Αν και κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο ειλικρινής σχετικά με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού από τις οποίες υπέφερε.

«Το 2007, μέσα από διάφορες καταστάσεις έντονου στρες και μεγάλης πίεσης, έπεσα σε κατάθλιψη με σοβαρές κρίσεις πανικού. Ο γιατρός μου είπε ότι για να σωθώ έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής και να απέχω από τη νύχτα. Με κάποια φάρμακα, αντικαταθλιπτικά και κορτιζόνη, πήρα μέσα σε έξι μήνες 30 κιλά».

Τι καλύτερη απόδειξη χρειάζεται κάποιος για το διαχρονικό μότο που θέλει τα χρήματα να μην φέρνουν την ευτυχία. Το ίδιο δηλαδή που ισχύει για την φήμη, την δόξα και τα λοιπά λαμπερά και εφήμερα.

Και, όπως συμβαίνει σε οτιδήποτε σου τυχαίνει και δεν σε σκοτώνει, όλη αυτή η ιστορία έκανε τον Τόνι πιο δυνατό

«Έμαθα ότι στη ζωή μου το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι η υγεία μας κι η οικογένειά μας. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Μέσα από την περιπέτεια της υγείας μου βγήκα πολύ πιο δυνατός και γι΄αυτό μπόρεσα να και χειρίστηκα και τον χωρισμό μου με την Έλενα. Κατάλαβα ότι το παν είναι να είμαστε καλά.Να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι στα πόδια μας και να χαιρόμαστε τη ζωή στα απλά πράγματα»

Η μαύρη κατάθλιψη του Τόνι Μαυρίδη  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ