Αγωγή για το «φόνο» του γιου του, καταθέτει ο πατέρας του μακελάρη της Τουλούζης - iefimerida.gr

Αγωγή για το «φόνο» του γιου του, καταθέτει ο πατέρας του μακελάρη της Τουλούζης

Αγωγή για το «φόνο» του γιου του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωγές απειλεί το Γαλλικό Κράτος ο πατέρας του μακελάρη της Τουλούζης, Μοχάμεντ Μπενάλελ Μέραχ, για τη «δολοφονία» του γιου του, καθώς όπως ισχυρίζεται η Αστυνομία είχε τα μέσα να τον συλλάβει ζωντανό, αλλά προτίμησε να τον σκοτώσει.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο, «πρόκειται να προσλάβω τους πιο τρανούς δικηγόρους και θα δουλέψω όλη την υπόλοιπη ζωή μου για να ξεπληρώσω τα έξοδα. Θέλω να ασκήσω αγωγή κατά της Γαλλίας για τη δολοφονία του γιού μου».

«Η Γαλλία είναι μία μεγάλη χώρα που είχε τα μέσα να συλλάβει ζωντανό τον γιό μου. Θα μπορούσαν να τον αποκοιμίσουν με αέριο και να τον συλλάβουν, εκείνοι όμως προτίμησαν να τον σκοτώσουν», τόνισε στη συνέχεια ο πατέρας του μακελάρη της Τουλούζης, .

Στις δηλώσεις που έκανε στο Γαλλικό Πρακτορείο, είπε επίσης πως η ταφή του γιου του θα γίνει στην Αλγερία.

Επίσης στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μονταρισμένο βίντεο από τους φόνους που διέπραξε ο Μοχαμέντ Μεράχ και το οποίο εστάλη στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.

Η βιντεοσκόπηση έγινε χάρη σε μία κάμερα που ο Μοχαμέντ Μεράχ είχε στερεώσει στο σώμα του και το περιεχόμενό της μονταρίστηκε και γράφτηκε σε USB το οποίο έφθασε στα γραφεία του Al Jazeera στο Παρίσι, σύμφωνα με πηγές της γαλλικής αστυνομίας.

«Είναι ένα μοντάζ με στιγμιότυπα από τους διάφορους φόνους με συνοδεία μουσικής ή στίχων του κορανίου», δήλωσε πηγή της γαλλικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ