Σαρκοζί: Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι ανεπιθύμητοι στο γαλλικό έδαφος - iefimerida.gr

Σαρκοζί: Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι ανεπιθύμητοι στο γαλλικό έδαφος

ισλαμιστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρές αποφάσεις ενόψει της ισλαμικής διάσκεψης που θα γίνει στην Γαλλία τον Απρίλιο, αναμένεται να πάρει ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε μαχητές μουσουλμάνους κήρυκες, να πατήσουν το γαλλικό έδαφος.

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν προσκληθεί σ' αυτό το συνέδριο που δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γαλλικό έδαφος» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος φάνηκε να κερδίζει πόντους αφότου ο εκτελεστής της Τουλούζης που δολοφόνησε επτά ανθρώπους, έπεσε νεκρός μετά από πολύωρη πολιορκία των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Σαρκοζί ανακοίνωσε επίσης σχέδια περί ποινικοποίησης της επίσκεψης ιστοσελίδων που προωθούν τον ισλαμικό εξτρεμισμό καθώς και τιμωρία όσων ταξιδεύουν στο εξωτερικό για «κατήχηση» και εκπαίδευση στην τρομοκρατία.

Ο Νικολά Σαρκοζί, επιτέθηκε και στην Μαρίν Λε Πεν του Εθνικού Μετώπου, η οποία συνέδεσε την μετανάστευση με τα εγκλήματα του Μεράχ, απαντώντας πως «δεν είναι λογική» η σύνδεση με το μεταναστευτικό ή το Ισλάμ, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Μεράχ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ