Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη για την τούμπα της Ευγενίας Μανωλίδου- «Θαυμάστε ήθος υπουργού» - iefimerida.gr

Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη για την τούμπα της Ευγενίας Μανωλίδου- «Θαυμάστε ήθος υπουργού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα θυμωμένο tweet απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στις ειρωνείες Πολάκη για την Ευγενία Μανωλίδου και το ατύχημα που είχε στην τριήρη Ολυμπιάς.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης καλεί μάλιστα το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα να πάρει θέση, αφού όπως σημειώνει οι ειρωνείες στρέφονται εναντίον μιάς γυναίκας που έπαθε ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα... και όλα αυτά για να βγάλει το άχτι του ο Πολάκης, όπως γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης, εναντίον του συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου. Θαυμάστε ήθος σοσιαλδημοκράτη υπουργού, ξεκινάει το σχόλιό του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παραπέμποντας στις παρεμβάσεις του καθηγητή Μαραντζίδη, που σε πρόσφατη αρθρογραφία του υποστήριξε οτι με την εφαρμογή του μνημονίου ο Σύριζα εξελίσσεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης:

Θαυμάστε ήθος Υπουργού Σοσιαλδημοκρατικής Κυβερνήσεως που ειρωνεύεται μια γυναίκα που έπαθε ένα ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας άσχετη περσινή φωτογραφία, για να βγάλει το άχτι του κατά του συζύγου της. Που είναι το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα;

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη:

Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη για την τούμπα της Ευγενίας Μανωλίδου- «Θαυμάστε ήθος υπουργού» | iefimerida.gr 0

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε την έντανη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη:

Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη για την τούμπα της Ευγενίας Μανωλίδου- «Θαυμάστε ήθος υπουργού» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Μανωλίδου Άδωνις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ