Τα social media ξετίναξαν τη φωτό του σκανταλιάρη πρίγκιπα Λούις και βρήκαν με ποιον είναι... κόπια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα social media ξετίναξαν τη φωτό του σκανταλιάρη πρίγκιπα Λούις και βρήκαν με ποιον είναι... κόπια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Λούις βαπτίστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα και μόλις χθες οι γονείς του, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση.

Στις φωτογραφίες των πρακτορείων από τη βάπτιση ο μικρός πρίγκιπας Λούις φαινόταν μόνο να... κοιμάται, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως τον κοιμωμένο πρίγκιπα.

Στην πρώτη σειρά των επίσημων φωτογραφιών ο πρίγκιπας Λούις ποζάρει με τη βασιλική οικογένεια και με την οικογένεια Μίντλετον φυσικά να... κοιμάται μακάρια στην αγκαλιά της μητέρας του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ δεν μπορούσαν να αφήσουν να περάσει έτσι. το γεγονός ότι ο γιος τους παρουσιάζοταν μονίμως να κοιμάται και έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω Twitter μια έξτρα φωτό που δείχνει τον πρίγκιπα Λούις όχι απλά ξύπνιο, αλλά παρότι δύο μηνών να έχει ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τη... σκανταλιά!

Τα social media ξετίναξαν τη φωτό του σκανταλιάρη πρίγκιπα Λούις και βρήκαν με ποιον είναι... κόπια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μια φωτογραφία που όπως έγραψαν Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλουν όλοι να απολαύσουν όπως και εκείνοι.

Πάντως, στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν όχι μόνο το... ανήσυχο πνεύμα που δείχνει να έχει ο μικρός πρίγκιπας Λούις αλλά και την απίστευτη ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Πόσταραν μάλιστα μια φωτογραφία του Τζορτζ από τα ταξίδι που είχε κάνει με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στην Αυστραλία όταν ήταν μόλις λίγων μηνών και την συγκρίνουν με αυτή του πρίγκιπα Λούις για να δείξουν τις ομοιότητες.

Τα social media ξετίναξαν τη φωτό του σκανταλιάρη πρίγκιπα Λούις και βρήκαν με ποιον είναι... κόπια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ