Η Κέιτ Μίντλετον μόλις πόσταρε μια έξτρα φωτό του πρίγκιπα Λουίς -Βλέμμα σκανταλιάς από 2 μηνών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον μόλις πόσταρε μια έξτρα φωτό του πρίγκιπα Λουίς -Βλέμμα σκανταλιάς από 2 μηνών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το παλάτι του Κένσιγκτον. Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ, επεφύλασαν μια ακόμη έκπληξη, όμως, στους βασιλόπληκτους Βρετανούς.

Πόσταραν μια φωτό ακόμη του μικρού πρίγκιπα Λούις, για πρώτη φορά με ορθάνοιχτα τα μάτια, να χαμογελάει.

Μέχρι τώρα, οι φωτογραφίες του μόλις δυο μηνών πρίγκιπα Λούις, δεν τον έδειχναν ιδιαίτερα καλά. Μόνο η φωτογραφία που είχε βγάλει η Κέιτ Μίντλετον του μικρού Λούις με την πριγκίπισσα Σάρλοτ για τα γενέθλια της μικρής φαινόταν ο βενιαμίν των Κέιμπριτζ να έχει ανοιχτά μάτια.

Στη βάπτιση ο πρίγκιπας Λούις ήταν σε βαθύ ύπνο και κανείς δεν μπορέσε να διακρίνει τις εκφράσεις του, ενώ ο μικρός Κέιμπριτζ δεν διακρίνεται καλά ούτε στις επίσημες φωτογραφίες του παλατιού για τη βάπτιση.

Τώρα, με τη νεότερη φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ δείχνουν πώς είναι το μικρότερο παιδί τους. Και παρότι τόσο μικρό θυμίζει έντονα τις σκανταλόφατσες πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ Μίντλετον μόλις πόσταρε μια έξτρα φωτό του πρίγκιπα Λουίς -Βλέμμα σκανταλιάς από 2 μηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ