Ο Μακρόν κάνει… dab με τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας –Το πάρτι των αποδυτηρίων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μακρόν κάνει… dab με τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας –Το πάρτι των αποδυτηρίων [βίντεο]

Ο Μακρόν κάνει... dab
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γαλλία στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μετά από 20 χρόνια και αναμενόμενα το πάρτι στο «Λουζνίκι» της Μόσχας δεν είχε προηγούμενο.

Σε αυτό βεβαίως συμμετείχε και ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος την ώρα της απονομής έμεινε μέσα στη βροχή με την Πρόεδρο της Κροατίας, ενώ ο Βλάντιμιρ Πούτιν προστατευόταν από ομπρέλα.

Αγκαλιάστηκε με όλους τους παίκτες και τον προπονητή Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ μπήκε και μέσα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες το γλεντούσαν με την ψυχή τους και ο ίδιος μάλιστα δέχθηκε να κάνει και… dab όταν του το ζήτησε ο Μεντί.

Δείτε μετά το 0.52

Είναι μια συγκεκριμένη κίνηση που κάνει αυτός που χορεύει και φέρνει το μπράτσο του στο ύψος της μύτης του και στην συνέχεια το εκτείνει το άλλο χέρι. Η μόδα του dab ανήκει ουσιαστικά στο αμερικάνικο συγκρότημα ραπ τους «Migos» οι οποίο τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησαν το κομμάτι «Look at my Dab». Και έκτοτε… έγινε θεσμός σε χορευτικές φιγούρες και πανηγυρισμούς.

Ο Μακρόν πάντως είχε νωρίτερα πανηγυρίσει έξαλλα, στα θεωρεία:

Ο τρελός πανηγυρισμός του Μακρόν
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον αποδυτήρια Γαλλία Dab Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ