Τηγανιά από φιλέτο - iefimerida.gr

Τηγανιά από φιλέτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλό και ραφινάτο πιάτο. Ιδανικό για γρήγορα γεύματα, της τελευταίας στιγμής, για όσους θέλουν πρωτείνη, χωρίς να θέλουν να βάλουν κιλά.

Ακολουθήστε τη συνταγή, μην τη φοβάστε: το κρέας πρέπει να μαριναριστεί για να νοστιμίσει, και ο καλύτερος τρόπος είναι η σάλτσα σόγιας.

Υλικά

  • 1/2 κιλό κρέας φιλέτο ή άλλο μαλακό κομμάτι
  • 1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
  • Λίγη ρίγανη, λίγο μαϊντανό
  • Αλάτι και πιπέρι
Τηγανιά από φιλέτο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε ειδική σακούλα τροφίμων βάλτε όλα τα υλικά -εκτός από το κρέας- και αναμείξτε καλά
  • Κόψτε το κρέας σε μικρούς κύβους και ρίξτε το στη σακούλα
  • Κλείστε καλά, αφήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να μαριναριστεί
  • Ζεστάνετε ένα τηγάνι -Καθαρίστε απαλά το κρέας από την μαρινάδα και ψήστε το στο τηγάνι, τουλάχιστον για 3-6 λεπτά, ανάλογα τα γούστα
  • Αν δεν το τηγανίσετε πολύ θα είναι καλοψημένο απ'έξω και ροζέ από μέσα
  • Σερβίρεται ζεστό με σαλάτα, ιδανικό για δίαιτες το καλοκαίρι!
Τηγανιά από φιλέτο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή τηγάνια φιλέτο κρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ