Συνομιλίες Πούτιν-Μακρόν στον τελικό του Μουντιάλ - iefimerida.gr

Συνομιλίες Πούτιν-Μακρόν στον τελικό του Μουντιάλ

Πούτιν-Μακρόν/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου την Κυριακή.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στο πρακτορείο Sputnik. «Σίγουρα θα υπάρξουν επαφές», τόνισε ο Πεσκόφ.

Λίγο νωρίτερα το περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας είχε δηλώσει στο AFP ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι παρών μαζί με τη σύζυγό του Μπριζίτ στον τελικό του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου στη Μόσχα.

Ο Μακρόν παρέστη χθες στον ημιτελικό αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, όπου η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας νίκησε το Βέλγιο. Ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου ότι θα είναι παρών στους αγώνες της εθνικής Γαλλίας από τον ημιτελικό και μετά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ