Η Μέγκαν Μαρκλ σαν σταρ του σινεμά στην τουρνέ στο εξωτερικό -Εμφάνιση αλά Χόλιγουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ σαν σταρ του σινεμά στην τουρνέ στο εξωτερικό -Εμφάνιση αλά Χόλιγουντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις εμφανίσεις σε μια μέρα έκανε χθες η Μέγκαν Μαρκλ, της οποίας η νέα, πριγκιπική ζωή περιλαμβάνει περισσότερες εμφανίσεις και περισσότερα... κόκκινα χαλιά από ότι η προηγούμενη ζωή της σαν τηλεοπτική σταρ στις ΗΠΑ.

Μετά την εκπληκτική της εμφάνιση με το μαύρο Dior φόρεμα στο Λονδίνο, στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF, η Μέγκαν Μαρκλ, έβαλε κάτι πιο κάζουαλ (όπως μπορεί να οριστεί το κάζουαλ για μια δούκισσα σε επίσημη επίσκεψη) και επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος της βασιλικής οικογένειας για να πετάξει ως το Δουβλίνο. Μαζί με τον σύζυγό της φυσικά, πρίγκιπα Χάρι.

Mε Givenchy κυπαρίσσι στο Δουβλίνο
Dior, Givenchy και μια Βρετανή σχεδιάστρια εμπιστεύτηκε για τις χθεσινές εμφανίσεις της

Εκεί η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το 2/2 αφού εντυπωσίασε και πάλι φορώντας ένα πράσινο Givenchy σύνολο, κυπαρρισί για την ακρίβεια, με μια μακριά στενή φούστα εποχής και ένα μακρυμάνικο ζιβάγκο.

Και αφού αντέγραψε για τα καλά σε δυο εμφανίσεις της το στιλ της Οντρεϊ Χέπμπορν, από την κορυφή ως τα νύχια, το βράδυ, στη μίνι δεξίωση προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους στη βρετανική πρεσβευτική κατοικία στο Δουβλίνο, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια πραγματικά χολιγουντιανή εμφάνιση: Φόρεσε ένα υπέροχο, μαύρο Emilia Wickstead φόρεμα, με ασορτί clutch και μαύρες Aquazzura γόβες, ενώ άφησε τα ελαφρώς κυμματιστά μαλλιά της κάτω.

Απλή λιτή και απέριττη με το πλέον κλασικό χρώμα
Η πρώτη της εμφάνιση που θύμισε Χόλιγουντ
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη βασιλική περιοδεία ως ζευγάγι
Η τουρνέ ξεκίνησε χθες και δόθηκε προς τιμήν τους δεξίωση στη βρετανική πρεσβευτική κατοικία στο Δουβλίνο

Φωτογραφίες: Splash


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Δουβλίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ