Η Μέγκαν Μαρκλ μόλις κατάφερε αυτό που προσπαθούσε: Επισκίασε στιλιστικά την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ μόλις κατάφερε αυτό που προσπαθούσε: Επισκίασε στιλιστικά την Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε αυτό που προσπαθεί εδώ και μήνες: Να επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον.

Η μέρα αυτή ήρθε και η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε επιλέγοντας ένα στιλ φορέματος που δεν έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν να επισκιάσει το άλλο λαμπερό και με μεγάλο αντίκτυπο στο χώρο της μόδας, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας: Την Κέιτ Μίντλετον.

Οι Κέιμπριτζ και οι Σάσεξ παραβρέθηκαν σήμερα στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF, της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας.

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα κλος μίντι φόρεμα με όγκο, σε ναυτικό μπλε χρώμα και ασορτί καπέλο, ενώ η Κέιτ Μίντλετον επιλέγοντας μια διαφορετική έκδοση το προφανέστατα αγαπημένου της ρούχου, αυτού που φόρεσε στην βάπτιση της Σάρλοτ, σε πολλές άλλες εκδηλώσεις αλλά και στο γάμο Χάρι-Μέγκαν σε μια άλλη απόχρωση: Φιστικί.

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην έμοιαζε με την πρωταγωνίστρια του Suits που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, μπορεί να μοιάζει πλέον συμβιβασμένη με το αυστηρό πρωτόκολλο του παλατιού, έχοντας απολέσει τον αέρα της ανεξαρτησίας, της άνεσης και του coolness που κουβαλούσε, αλλά πέτυχε το στόχο της, που προφανέστατα είχε θέσει, και προσπαθούσε να πετύχει: Να κερδίσει μια στιλιστική μάχη με την Κέιτ Μίντλετον.

Επέλεξε ένα στιλ φορέματος που δεν είχε φορέσει ξανά το παρελθόν, που έκρυβε κάθε σημείο του γυναικείου σώματος που απαγορεύει το παλάτι να είναι εκτεθειμένο, σε ένα κλασικό χρώμα και σε μια κλασσική γραμμή. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απόλυτα princess look.

Οπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, η Μέγκαν Μαρκλ με το Dior φόρεμα της, ακόμη και με το σημερινό χτένισμά της αντέγραψε πλήρως το στιλ της Οντρεί Χέπμπορν με το θρυλικό black dress στην ταινία Sabrina. Από την επιλογή του νυφικού της, ως και τις υπόλοιπες Givenchy δημιουργίες που έχει φορέσει μετά το γάμο της φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ποιο είναι το fashion icon που λατρεύει και αντιγράφει.

Η Κέιτ Μίντλετον από την άλλη, επιβεβαίωσε το πόσο κολλημμένη είναι με το συγκεκριμένο Alexander McQueen ρούχο: Ακριβώς το ίδιο ρούχο σε κρεμ απόχρωση είχε βάλει στην βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, σε μια σειρά επίσημων εκδηλώσεων σε Βρετανία και Βέλγιο αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, σε μια ακατανόητη κίνηση που είχε τότε παραξενέψει πολλούς. Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι αποφάσισε ότι το να φορέσει μια πέμπτη φορά το ίδιο ρούχο... πάει πολύ και προφανέστατα το παρήγγειλε σε άλλο χρώμα.

Μπορεί να ήταν μια safe επιλογή αλλά και η επανάληψη και το χρώμα την έκαναν να μοιάζει κουρασμένη. Και λίγη. Και για πρώτη φορά να χάσει από το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Και η κόντρα θα έχει και νέα επεισόδια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ