Ο Ακης στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια - iefimerida.gr

Ο Ακης στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια

Ακης Τσοχατζόπουλος /Φωτογραφία: Intime News-NΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αποφυλακιστεί και περνά ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με μια κατηγορία για την οποία θα δώσει εξηγήσεις.

Ειδικότερα έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής και φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση που έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ