Αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 45 κιλά και δείχνει τα σημάδια της περνώντας ένα δυνατό μήνυμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 45 κιλά και δείχνει τα σημάδια της περνώντας ένα δυνατό μήνυμα [εικόνες]

Η Σάρα Νικόλ /Φωτογραφία: Instagram/thebirdspapaya
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

υχνά αγωνιζόμαστε να χάσουμε τα περιττά κιλά με σκοπό να νιώσουμε καλύτερα.

Ωστόσο, σε μερικές ιδιαίτερες περιπτώσεις η απώλεια βάρους συνεπάγεται και απώλεια αυτοπεποίθησης. Αυτό συνέβη στην Σάρα Νικόλ, μια 33χρονη influencer από τον Καναδά.

Πριν λίγες μέρες μοιράστηκε ένα πολύ δυνατό μήνυμα για το πώς κατάφερε να αγαπήσει και να τιμήσει επιτέλους αυτό που αποκαλεί «ατελώς τέλειο σώμα». Μετά από τρία παιδιά, η Σάρα έχασε 45 ολόκληρα κιλά. Ήταν πολύ σημαντικό για την υγεία της, ωστόσο, συνέχισε να παλεύει για την εικόνα του σώματός της.

Όμως, αντί να πιέζει το σώμα της, αποφάσισε να ανεβάσει στο Ιnstagram μια φωτογραφία της με αθλητικό σουτιέν και εσώρουχο και το χέρι της στην κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε για την αποδοχή του σώματός της και όλα αυτά που την έκαναν την γυναίκα που είναι σήμερα.

Δείτε τις φωτογραφίες με το σώμα της influencer και το δυνατό μήνυμα που θέλει να περάσει στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραγάδες σημάδια σώμα απώλεια βάρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ