Διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου -Νέα απόφαση μειώνει στο μισό τη διατροφή - iefimerida.gr

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου -Νέα απόφαση μειώνει στο μισό τη διατροφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο θρίλερ στο σίριαλ του διαζυγίου της της Τζίνας Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οπως έγινε γνωστό χθες, η Τζίνα Αλιμόνου μήνυσε τον επιχειρηματία υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καταβάλλει τη διατροφή που είναι υποχρεωμένος να δίνει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, για τα τέσσερα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr ο επιχειρηματίας θα απαντήσει εντός της ημέρας με μήνυση κατά της Τζίνας Αλιμόνου, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Οπως αποκαλύπτει έγγραφο που παρουσιάζει επίσης το zappit.gr, ωστόσο, με προσωρινή διαταγή ορίζεται δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018 -25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση, ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου -18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ