«Βούλιαξε» ο εκλεκτός του K. Μίχαλου στις εκλογές του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κ. Μακεδονίας - iefimerida.gr

«Βούλιαξε» ο εκλεκτός του K. Μίχαλου στις εκλογές του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κ. Μακεδονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιχάλης Ζορπίδης επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με ποσοστό που άγγιξε το 65%, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα από τις κάλπες του ΕΕΘ.


Τον κ. Ζορπίδη ψήφισαν 22 από τα 30 μέλη του Συμβουλίου, που συμμετείχαν στη διαδικασία (ένα δεν προσήλθε), ενώ ο έτερος υποψήφιος Γιώργος Μπίκας έλαβε 8 ψήφους.

Το ενδιαφέρον στην επιμελητηριακή αυτή μάχη είναι ότι είναι και η πρώτη που έδωσε, μετά την αποπομπή του από τη Ν.Δ., ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μόνον που το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό καθώς ο εκλεκτός του από την Ημαθία Γ. Μπίκας (ο οποίος είναι και συνέταιρος του σε επιχείρηση στη Κ. Μακεδονία) δεν μπόρεσε καν να διεκδικήσει με αξιώσεις την θέση, κάτι που αν μη τι άλλο συνιστά μήνυμα.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε μετά την εκλογή του: «Είναι μεγάλη τιμή η εκλογή μου στην πρώτη διοίκηση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας και για το λόγο αυτό ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους.

Είναι ένα νέο όργανο στο οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το αναδείξουμε σε όργανο υποστήριξης των επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών και μοχλό ανάπτυξης της αγοράς και της οικονομίας.

Στον αγώνα αυτό δηλώνω ευθέως ότι θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις και με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας.

Οι προσπάθειες μας τώρα θα επικεντρωθούν στο να δώσουμε σάρκα και οστά στο νέο φορέα, καθώς είναι ουσιώδες τώρα να αποκτήσει πόρους, αρμοδιότητες και εργαλεία δουλειάς». Πληροφορίες από voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βούλιαξε Μίχαλος εκλεκτός Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ