Μουντιάλ 2018: Τα «Λιοντάρια» θέλουν τελικό, οι Σουηδοί ζουν το όνειρό τους - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Τα «Λιοντάρια» θέλουν τελικό, οι Σουηδοί ζουν το όνειρό τους

Κέιν και Μπεργκ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαλλία και Βέλγιο είναι οι δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών του Μουντιάλ και σήμερα (17:00, ΕΡΤ1) θα βγουν τα δύο επόμενο «εισιτήρια» στη Σαμάρα.

Αγγλία ή Σουηδία θα πάρει την πρόκριση;

Δύο ομάδες που μάλλον έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και διεκδικούν μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η μεν Σουηδία φτάνει στους «8» για πρώτη φορά μετά το 1994 και η Αγγλία μετά το 2006. Ωστόσο τα... λιοντάρια φέτος δείχνουν ικανά να φτάσουν μέχρι τέλους!

Ο Γιάνε Άντερσον δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο δεξιό μπακ Μίκαελ Λούστιγκ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Εμίλ Κραφτ. Πάντως επανέρχεται από τιμωρία ο Σεμπάστιαν Λάρσον που θα αντικαταστήσει τον Γκούσταβ Σβένσον. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ συν τοις άλλοις δύσκολα θα είναι διαθέσιμος έστω και σαν αλλαγή ο Τζέιμι Βάρντι που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό. Στο όριο καρτών για τη Σουηδία είναι οι Κλάεσον και Έκνταλ, ενώ για την Αγγλία οι Λίνγκαρντ, Γουόκερ, Χέντερσον και Λόφτους Τσικ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 24 φορές στο παρελθόν, με τη Σουηδία να μετρά 7 νίκες και την Αγγλία 8.

Πιθανές συνθέσεις:

Σουηδία (Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Τοϊβόνεν, Μπεργκ.

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Χέντερσον, Γιανγκ, Λίνγκαρντ, Άλι, Στέρλινγκ, Κέιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέργκ κειν Μουντιάλ 2018 Αγγλία Σουηδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ