«Εχει αγωνία, από τις 7 το πρωί με ρωτάει πότε θα βγει» -Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει - iefimerida.gr

«Εχει αγωνία, από τις 7 το πρωί με ρωτάει πότε θα βγει» -Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή της αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και οι δικηγόροι του, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στον Κορυδαλλό και μίλησαν για την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Ιωάννης Παγορόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι η τελευταία πράξη του δράματος, σε μια ώρα ο Τσοχατζόπουλος θα είναι ελεύθερος και θα συνεχίσει την νοσηλεία του σε κάποιο άλλο ίδρυμα, ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Πρώτα θα πάει σπίτι του, αλλά επειδή είναι ασθενής, τις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί σε ένα ιδιωτικό επίπεδο, δεν βγήκε για διακοπές.

Αν ο Τσοχατζόπουλος έμενε λίγο παραπάνω δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Εχει ανεπάρκεια στην καρδιά και πάθαινε συνεχή λιποθυμικά σοκ. Δεν περίμενα την εν λόγω απόφαση, ήταν μια γενναία υπόθεση και πραγματικά υπάρχει ελληνική δικαιοσύνη».

Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου Ιωάννης Νικολάου μίλησε για τη διάθεση του πρώην υπουργού«Έχει σηκωθεί από τις 7 το πρωί, έχει αγωνία για να βγει, η υγεία του είναι επιβαρυμένη, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Η αγωνία του είναι πότε θα έρθουμε για να τον βγάλουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ