Παπαρήγα: Οι εκλογές θα γίνουν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Οι εκλογές θα γίνουν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου

Παπαρήγα: Οι εκλογές θα γίνουν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διεξαγωγή των εκλογών στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου, επιβεβαίωσε η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη σημερινή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Παράλληλα διευκρίνισε ότι το Κ.Κ.Ε. τάσσεται υπέρ της προσφυγής στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή στις 29 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, εξερχόμενη από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, όταν ρωτήθηκε για την ημερομηνία των εκλογών είπε χαρακτηριστικά πω «ε, περίπου ξέρετε τις ημερομηνίες, δεν μπορώ να δεσμευτώ εγώ και να ερμηνεύσω. Αυτές που γράφουν όλες οι εφημερίδες. Έχει τόσο μεγάλη σημασία αν θα είναι 29 Απριλίου ή αν θα είναι 6 Μαΐου; Εμείς θέλουμε όσο γίνεται (νωρίτερα) - και 29 Απριλίου να γίνουν - αλλά τελικά δεν μπορώ εγώ να ερμηνεύσω τα πράγματα, τις διαδικασίες της Βουλής και πότε θα γίνουν».

Πάτως διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, καθώς ο πρωθυπουργός δεν της έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. «Εμείς ζητήσαμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να γίνουν οι εκλογές, όσο γίνεται πιο γρήγορα, να μη χαθεί άλλος χρόνος. Το κυριότερο όμως είναι άλλο: Ώσπου να γίνουν οι εκλογές θα υπάρχουν νομοσχέδια αντιλαϊκά - αντεργατικά που θα ψηφίζονται απ' τη Βουλή και επιπλέον τρέχουν σοβαρά προβλήματα, που εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε μόνο στη μάχη για την ψήφο, αλλά μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες θα προσπαθούμε να στηρίζουμε και να οργανώνουμε τους αγώνες».

Ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την κ. Παπαρήγα, με την οποία συναντήθηκανστις 12, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα συναντηθεί στις 4 το απόγευμα με το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ