Τα ΚΤΕΛ πηγαινοέρχονται γεμάτα τάπερ με μουσακά και παστίτσιο - iefimerida.gr

Τα ΚΤΕΛ πηγαινοέρχονται γεμάτα τάπερ με μουσακά και παστίτσιο

delivery
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 200 δέματα με τυρί, ελαιόλαδο ή τάπερ με φαγητά φτάνουν καθημερινά μόνο στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας από μάνες σε όλη την Ελλάδα. Ένδειξη ότι η ηρωική ελληνίδα μάνα φροντίζει πλέον όχι μόνο τον γιο φοιτητή, αλλά και όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Δεν έχει υπάρξει πιο πετυχημένη διαφήμιση από μια παλαιότερη της Aegean, που έδειχνε τους υπεύθυνους του αεροδρομίου στο Heathrow να απορούν βγάζοντας τάπερ με φαγητό από την βαλίτσα ενός Έλληνα φοιτητή.

Γιατί αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του Έλληνα γιου. Αυτή και η διαχρονική συμβολή της Ελληνίδας μάνας που, ακόμη και τις καλές μέρες, ένοιωθε πως το παιδί της οφείλει να τρώει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό όσο πιο συχνά γίνεται.

Μερικές από τις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό διαβάζοντας στα ΝΕΑ την δήλωση του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Χρήστου Λιούπα, που μιλάει για 200 δέματα που φθάνουν καθημερινά στο σταθμό γεμάτα καλούδια και για αυξημένο όγκο αποστολών προς Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη.

Ενώ με λίγο περαιτέρω ψάξιμο διαπιστώνει κανείς πως υπάρχει και ειδική εταιρία, ονόματι Student's Transport Services, που αναλαμβάνει να μεταφέρει τα σπιτικά φαγητά από την μια πόλη στην άλλη, μέσα σε ειδικό φορτηγο-ψυγείο ώστε να μην έχει άγχος ο αποστολέας ότι θα του φτάσουν λιωμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό μάνα ΚΤΕΛ delivery τάπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ