Η Ρέαλ Μαδρίτης φτιάχνει νησί 1 δισ. δολαρίων στο Αμπου Ντάμπι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ρέαλ Μαδρίτης φτιάχνει νησί 1 δισ. δολαρίων στο Αμπου Ντάμπι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο πεντάστερα ξενοδοχεία, 48 βίλες των 600 τ.μ., μαρίνα, μουσείο και ένα γήπεδο 10.000 θέσεων (με την μια πλευρά ανοιχτή στην θάλασσα) περιλαμβάνει το Real Madrid Resort Island που μόλις ανακοινώθηκε.

Λεφτά υπάρχουν. Οχι φυσικά στην Ελλάδα, αλλά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Εμίρης των οποίων μόλις ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης για την κατασκευή ουσιαστικά ενός υπερ-πολυτελούς λούνα παρκ για όλους εκείνους τους Ασιάτες που τα σκάνε χοντρά για οτιδήποτε έχει την υπογραφή της Ρεάλ.

Η Ρέαλ Μαδρίτης φτιάχνει νησί 1 δισ. δολαρίων στο Αμπου Ντάμπι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το νέο resort συγκρότημα θα κατασκευαστεί στο τεχνητό νησί Al Marjan, έναντι μόλις $1.000.000.000, και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2015.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τρισευτυχισμένος που θα μπορέσει και του χρόνου (με τα λεφτά της μπροστάντζας) να αγοράσει οποιαδήποτε ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο του οποίου δεν είναι βιδωμένο στο πάτωμα, δήλωσε:

«Είναι ένα αποφασιστικό και στρατηγικό βήμα που θα ενισχύσει την οργάνωσή μας στην Μέση Ανατολή και την Ασία».

Η Ρέαλ Μαδρίτης φτιάχνει νησί 1 δισ. δολαρίων στο Αμπου Ντάμπι [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το όλο εγχείρημα, συνολικής έκτασης 4.600.000 τετραγωνικών μέτρων, αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στο 1.000.000 επισκέπτες το πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Λογικό, καθώς πολύ θα ήταν αυτοί που θα πλήρωναν, σε κάποια μελλοντική προετοιμασία της ομάδας στο ανοιχτό από την μια πλευρά γήπεδο, για να δουν τα βρισίδια του Ζοσέ Μουρίνιο όταν η μπάλα κατέληγε να κάνει πλατς στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ