Ταξιτζής, πήγε για ιαματικό λουτρό στη Λαμία και έπεσε θύμα ληστείας - iefimerida.gr

Ταξιτζής, πήγε για ιαματικό λουτρό στη Λαμία και έπεσε θύμα ληστείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήθελε να κάνει ιαματική λουτροθεραπεία στα Ψωρονέρια της Δαμάστας και έφυγε... γυμνός. Ο λόγος για έναν 52χρονο ταξιτζή από την Αθήνα, ενώ χαλάρωνε στα ιαματικά λουτρά, έπεσε θύμα ληστείας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το lamiareport.gr, την ώρα που έκανε το ιαματικό λουτρό του μαζί με άλλους λουόμενος, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι του ταξί και πήραν 350 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο, μια βαλίτσα με ρούχα, την άδεια οδήγησης και άλλα έγγραφα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες από λουόμενους για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τους αλλοδαπούς και τους αθίγγανους, οχι μόνο στα λουτρά της Δαμάστας, αλλά και στα ιαματικά στις Θερμοπύλες, όπου οι λουόμενοι τρέμουν από τον φόβο τους μην πέσουν θύματα ληστείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ