Survivor 2: Η Ροδάνθη αποκαλύπτει τα πάντα για το ειδύλλιο με τον Τούρκο -Το φλερτ και τα δώρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η Ροδάνθη αποκαλύπτει τα πάντα για το ειδύλλιο με τον Τούρκο -Το φλερτ και τα δώρα [εικόνες]

Η Ροδάνθη μετά το Survivor/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το φλερτ με τον Τούρκο παίκτη του Survivor μίλησε η Ροδάνθη, αποκαλύπτοντας τι γινόταν μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του Survivor είχε τραβήξει την προσοχή του Τούρκου παίκτη Χίλμι, ενώ και η ίδια είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για εκείνον, πράγμα που και είχε αποκαλύψει ο Acun Ilicali στο τούρκικο Survivor και συγκεκριμένα μπροστά σε όλους στο συμβούλιο του νησιού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε, λοιπόν, για την συνολική εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για τη συμπάθεια με τον Τούρκο παίκτη Χίλμι.

«Δεν περίμενα ότι θα είχα σούξου-μούξου και μέσα στο Survivor, όταν πηγαίνεις εκεί δεν σου περνάει απ' το μυαλό αν θα αρέσεις ή αν θα σου αρέσει κάποιος, αλλά να που τελικά όλα γίνονται.

Survivor 2: Η Ροδάνθη αποκαλύπτει τα πάντα για το ειδύλλιο  με τον Τούρκο -Το φλερτ και τα δώρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λέγοντας πως οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση της προκοπής, η ίδια αποκάλυψε τι γινόταν την ώρα που ο ένας έβλεπε τον άλλον.

«Ακόμα δεν έχουμε κάνει μία συζήτηση της προκοπής. Όταν περνούσαν τα βαν κάναμε νοήματα ο ένας στον άλλον και φάνηκε ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές, γιαυτό και το έπαθλο ήταν να γνωριστούμε. Είναι ένας άνθρωπος που μου τράβηξε το ενδιαφέρον μετά τον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας, αλλά δεν είμαι μαζί του ούτε τον αγαπάω, πρέπει να γνωρίσω κάποιον για να τον ερωτευτώ».

Οσο για το αν έχουν μιλήσει μετά το παιχνίδι, η Ροδάνθη ανέφερε:

«Δεν έχει βγει ακόμα, αν όντως του έχω κινήσει το ενδιαφέρον ας ψάξει να με βρει, είμαι παραδοσιακή σε αυτά. Εννοείται ότι θα περιμένω από εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα, ο άντρας πρέπει να το κάνει, αν το κάνει η γυναίκα ζήτω που καήκαμε».

Survivor 2: Η Ροδάνθη αποκαλύπτει τα πάντα για το ειδύλλιο  με τον Τούρκο -Το φλερτ και τα δώρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως, μπορεί να μην έγινε κάποια κρυφή συνάντηση στο Survivor μεταξύ του Τούρκου και της Ροδάνθης, αλλά εκείνη αποφάσισε να του αφήσει ένα δώρο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε σε άλλη συνέντευξή της πως φεύγοντας από το παιχνίδι έκανε ένα δώρο στον Χίλμι, αφού άφησε στη γιατρό τη μπαντάνα της για να του την δώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ