Survivor 2: «Κοκκίνισε» η Ροδάνθη με τα υπονοούμενα του Τούρκου παραγωγού [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: «Κοκκίνισε» η Ροδάνθη με τα υπονοούμενα του Τούρκου παραγωγού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τους στίβους μάχης, τα έπαθλα και τις κόντες, στο Survivor υπάρχει και ειδύλλιο.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο συμβούλιο του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης, όπου είχε αναφερθεί στην αδυναμία της Ροδάνθης προς τον Τούρκο παίκτη, Hilmi Cem.

«Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα», είχε πει, τότε, ο Τούρκος παραγωγός, προσθέτοντας: «Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο αποψινό επεισόδιο του ελληνικού Survivor και πέταξε υπονοούμενα στην Ροδάνθη σχετικά με τον... έρωτά της, κάνοντας την παίκτρια να κοκκινίσει.

«Ροδάνθη είσαι διάσημη στην Τουρκία. Δεν ξέρω πως, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο ίδιο νησί, οπότε αν κάποιος μιλήσει με κάποιον άλλον για κάτι αυτό μαθεύεται σε όλο το νησί, στη Δομινικανή Δημοκρατία. Εντάξει; Και θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι. Οι παίκτες του τουρκικού Survivor θα παίξουν μεταξύ τους κι εσείς θα παίξετε μεταξύ σας, αλλά το έπαθλο θα είναι κοινό. Γιατί είναι ένα πολύ καλό έπαθλο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Επομένως, μόνο οι ομάδες που θα κερδίσουν θα πάνε σε αυτό το έπαθλο. Λοιπόν, Ροδάνθη, όπως ξέρεις δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε κάτι στο Survivor. Παρατηρούμε μονάχα σαν θεατές, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει η ομάδα σου και να κερδίσει και ο θαυμαστής σου στην άλλη μεριά του νησιού, τότε μπορεί να απολαύσετε αυτό το έπαθλο μαζί», είπε ο Τούρκος παραγωγός.

Η Ροδάνθη, χαμογελώντας, του απάντησε: «Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα μου ότι έπαθλο και αν είναι αυτό. Πρώτα απ’ όλα για το γόητρο της νίκης και μετά για το έπαθλο. Αλλά τώρα υπάρχει ένας λόγος ακόμα παραπάνω να κερδίσω».

«Πιστεύω το ίδιο και για εκείνον», της είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ