Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε βόλτα στο Τελ Αβίβ με τη νικήτρια της Eurovision, Νέτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε βόλτα στο Τελ Αβίβ με τη νικήτρια της Eurovision, Νέτα [βίντεο]

Νωρίτερα συνάντησε και τον πρόεδρο Αμπάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξίδεψε σήμερα στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη όπου συναντήθηκε με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

Ο Γουίλιαμ, το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη, συναντήθηκε με τον Αμπάς στην έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής (Μουκάτα) στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης όπου έγινε δεκτός με τιμές. Τόσο ο Αμπάς όσο και ο Γουίλιαμ δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αργότερα μέσα στην ημέρα είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με νεαρούς Παλαιστίνιους.

φωτογραφία: apimages

Χθες ο βρετανός πρίγκιπας είχε συνάντηση στην Ιερουσαλήμ με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένζαμιν Νετανιάχου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε βόλτα στο Τελ Αβίβ με τη νικήτρια της Eurovision, Νέτα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Νωρίτερα σήμερα και προτού μεταβεί στα Παλαιστινιακά Εδάφη ο Γουίλιαμ περπάτησε σε δρόμους του Τελ Αβίβ μαζί με την Νέτα Μπαρζιλάι, την φετινή νικήτρια της Eurovision, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά.

Στο κέντρο της πόλης οι δυο τους περπάτησαν στο Ρόθτσαϊλντ Μπουλβάρ, την λεωφόρο που βρίσκεται στην καρδιά του οικονομικού κέντρου του Τελ Αβίβ με καταστήματα, εστιατόρια και αίθουσες τέχνης.

Ο Γουίλιαμ και η Μπαρζιλάι στάθηκαν σε ένα περίπτερο, όπου τους προσφέρθηκε gazoz, ένα παραδοσιακό ισραηλινό αναψυκτικό.

«Αγαπάμε τον Γουίλιαμ», φώναζε μια παρέα από τουρίστριες. Ο 36χρονος πρίγκιπας αντέδρασε χαμογελώντας.

Αφού συνομίλησε με την Μπαρζιλάι συζήτησε με ακτιβιστές για το περιβάλλον σε δεξίωση που παρατέθηκε στο Beit Hair, ένα μουσείο της πόλης.

Στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Beit Hair

Η περιοδεία του Γουίλιαμ στη Μέση Ανατολή ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη με μια επίσκεψη στους Άγιους Τόπους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ