Την Παρασκευή κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το νέο iPad - iefimerida.gr

Την Παρασκευή κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το νέο iPad

iPad
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 23 Μαρτίου κυκλοφορεί και επισήμως στην Ελλάδα η νέα ταμπλέτα της Apple, το νέο iPad, όπως ανακοίνωσε η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σύμφωνα με την Apple, το νέο iPad πέτυχε νέο ρεκόρ, πουλώντας τρία εκατομμύρια κομμάτια τις τρεις πρώτες μέρες μετά το λανσάρισμά του σε 12 χώρες, το οποίο προηγήθηκε στις 16 Μαρτίου.

Η νέα ταμπλέτα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα με τιμή από 509 ευρώ. Η παλαιότερη έκδοση iPad 2 θα παραμείνει στα ράφια με τιμή από 429 ευρώ.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να το προμηθευτούν από το επίσημο δίκτυο λιανικής σε όλη την Ελλάδα, από τα έξι καταστήματα των μεταπωλητών Apple Premium Reseller σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από το δίκτυο άλλων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών (Authorised Reseller).

Την ίδια ημέρα το iPad θα φτάσει και σε 24 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων Ιταλία, Ισπανία, Φινλανδία και Σουηδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ