Α΄Αθηνών: Με 2% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ - Στο 8% ο Καμμένος - iefimerida.gr

Α΄Αθηνών: Με 2% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ - Στο 8% ο Καμμένος

Α΄Αθηνών: Με 2% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ - Στο 8% ο Καμμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες εκπλήξεις προκύπτουν από κυλιόμενη δημοσκόπηση πολύ γνωστής εταιρίας στην Α' περιφέρεια της Αθήνας που θα δημοσιοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η δημοσκόπηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην συγκεκριμένη περιφέρεια, αλλά το ποσοστό της βρίσκεται αρκετά κάτω από το 20%. Δεύτερο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δείχνει σημάδια ανάκαμψης με αποτέλεσμα να απέχει από την Νέα Δημοκρατία περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Η Νεα Δημοκρατία εμφανίζεται να πιέζεται σημαντικά από τους Ανεξάρτητους Ελληνες οι οποίοι στη συγκεκριμένη περιφέρεια προσεγγίζουν το 8%. Ομως και σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως προκύπτει από τα δημοσκοπικά στοιχεία- το κόμμα του κ. Καμμένου φαίνεται να πλησιάζει το 10%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις εκλογές του 2009 στην Α' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα με ποσοστό 35,52% ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε 31,75%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ