Power of love: Ολοι εναντίον του Σωκράτη -Εβαλε τα κλάματα, ξανά, η Κυριακή και έφυγε [βίντεο]

«Κόλαση» έγινε στο gala του Power of love με τα αγόρια να τα «βάζουν» με τον Σωκράτη, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του έχει αλλάξει ενόψει του τελικού.

Η αρχή έγινε όταν οι παίκτες άφησαν υπόνοιες πως ο παίκτης κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για να τον δει το κοινό προκειμένου να τον ψηφίζει θετικά.

Ο Παναγιώτης επανέλαβε πως με τον Σωκράτη έχουν τυπικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτες άρχισαν να διαφωνούν, με τη συζήτηση να «ανάβει», καθώς ο Σωκράτης υποστήριζε πως όταν κάτι συμβαίνει στον συμπαίκτη του, εκείνος ενδιαφέρεται, και ο Παναγιώτης βγάζει κακία.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης εξέφρασε την άποψη πως ο Σωκράτης έχει αλλάξει και κάνει διάφορες κινήσεις για χάρη του μεγάλου επάθλου. Ο Παναγιώτης θεώρησε πως το δαχτυλίδι, που έδωσε ο Σωκράτης στην Κυριακή, φανερώνει υπερβολή και κίνηση στρατηγικής.

Η Αννα, μέσω Skype, υποστήριξε τον σύντροφό της, Παναγιώτη, και πέταξε τα «καρφιά» της προς τον Σωκράτη, μιλώντας και αυτή για αλλαγές συμπεριφοράς.

Ο Πάνος, χωρίς να κατονομάζει τον Σωκράτη, μίλησε για τη συμπεριφορά ενός παίκτη που θα αποδειχθεί εάν είναι η αληθινή, όταν το ριάλιτι τελειώσει.

Στη συνέχεια, ο Σάκης συμφώνησε, ενώ όταν πήρε τον λόγο ο Κυριάκος για να πει και εκείνος την άποψή του, ενισχύοντας την άποψη των υπόλοιπων αγοριών, η Κυριακή έφυγε, ξανά, κλαίγοντας. Ο Σωκράτης την ακολούθησε και στη συνέχεια επέστρεψε, λέγοντας έξαλλος πως τα παιδιά εκνευρίζονται που ψηφίζεται από το κοινό. Μάλιστα, πήρε τα 2.500 ευρώ, που κέρδισε, και τα πέταξε στον Παναγιώτη, ο οποίος μίλησε για σόου και τον χειροκρότησε ειρωνικά.

Ο καβγάς, όμως, δεν είχε τέλος, με τον Κυριάκο και την Κυριακή να παίρνουν σειρά και να πετούν εκατέρωθεν «πυρά».

Και η ένταση δεν είχε τέλος...

Πηγή βίντεο: gossip tv

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ