Ποιους επιλέγει ο Βενιζέλος για γραμματέα και εκπροσώπο Τύπου - iefimerida.gr

Ποιους επιλέγει ο Βενιζέλος για γραμματέα και εκπροσώπο Τύπου

Ποιους επιλέγει ο Βενιζέλος για γραμματέα και εκπροσώπου Τύπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή των αποφάσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου για την στελέχωση των εκλογικών επιτροπών του κόμματος και την κάλυψη των θέσεων του γραμματέα και του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος βρίσκεται η Ιπποκράτους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δυστοκία στην εξεύρεση του προσώπου εκείνου που θα πληρώσει την κενή θέση του εκπροσώπου Τύπου, ενώ σε ό,τι αφορά τον γραμματέα δεν επιβεβαιώνεται η αντικατάσταση του Μιχάλη Καρχιμάκη πριν από το Συνέδριο του κόμματος εκτός εάν το ζητήσει ο ίδιος. Οι κ.κ. Βενιζέλος και Καρχιμάκης πάντως δεν έχουν ακόμη συναντηθεί κάτι που δείχνει ότι από πλευράς Βενιζέλου δεν υπάρχει βιασύνη.

Χθες έγινε γνωστό ότι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βαγγέλη Βενιζέλου θα αναλάβει ο εξ απορρήτων του, Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει επισήμως στην πρόταση που του έγινε ως την Δευτέρα. Επίσης, όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Γερανίδης βουλευτής β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων καθώς δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σε γενικές γραμμές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως προσανατολίζεται να σχηματίσει δύο επιτροπές: Η μία θα είναι η διευρυμένη επιτροπή εκλογικού αγώνα στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι πρωτοκλασάτοι και η δεύτερη θα είναι μία πιο μικρή και ευέλικτη επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο κύριος Βενιζέλος καθώς ουσιαστικά η εν λόγω ομάδα θα έχει την συνολική ευθύνη για την καθημερινή χάραξη της προεκλογικής γραμμής του ΠΑΣΟΚ.

Δεν αποκλείεται να συγκροτηθεί και μία τρίτη επιτροπή ψηφοδελτίων αποτελούμενη από στελέχη που θα αξιολογήσουν όλες τις υποψηφιότητες.

Στο παρασκήνιο έχει ανοίξει μία παράλληλη συζήτηση σε σχέση με τις επιστροφές των διαγραμμένων, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι καταψήφισαν το μνημόνιο 2. Το είπε μάλιστα και στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο κατά την διάρκεια χθεσινής τους συνάντησης στην Ιπποκράτους. Υπέρ της άποψης Λοβέρδου για τους διαγραφέντες τάχθηκε και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία είπε ότι όσοι δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2 δεν μπορούν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ καθώς αυτό που έκαναν ήταν κάτι σαν λιποταξία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ