«Ταμπουρωμένος» στο διαμέρισμά του παραμένει ο μακελάρης της Τουλούζης - iefimerida.gr

«Ταμπουρωμένος» στο διαμέρισμά του παραμένει ο μακελάρης της Τουλούζης

Γάλλος πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει συλληφθεί τελικά ο μακελάρης της Τουλούζης, καθώς κυβερνητικά στελέχη της Γαλλίας, διέψευσαν την είδηση που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου πως ο 24χρονος Μοχάμεντ Μεράχ, έχει πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι 24 ετών, Γάλλος πολίτης, αλγερινής όμως καταγωγής, και είναι εδώ και πολλές ώρες ταμπουρωμένος σε ένα διαμέρισμα στην Τουλούζη, διαμηνύοντας πως θα παραδοθεί μόνος του το απόγευμα της Τετάρτης. Η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει, ωστόσο για να του ασκήσει πίεση, έχει υπό κράτηση και μέλη του οικογενειακού του κύκλου, όπως την μητέρα του, τον αδερφό του, καθώς και την σύντροφό του.

Μέσα σε αυτές τις ώρες, τα γαλλικά ΜΜΕ έχουν ελάχιστη ενημέρωση και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται είναι πολλά. Το μεσημέρι, δυο τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι ο Μοχάμεντ Μεραχ συνελήφθη. Αυτό όμως διαψεύστηκε με σχετική καθυστέρηση από τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών.

Την ίδια ώρα ο Νικολά Σαρκοζί, βρίσκεται στην περιοχή και προσπαθεί να τραβήξει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό δείχνει και η διαρροή, ότι σε συναντήσεις με μέλη της εβραϊκής κοινότητας φέρεται να είπε ότι ο μακελάρης θα χτυπούσε πάλι σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ